Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο του Κέντρου Έκδοσης Βίζας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα!

Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε η χορήγηση της βίζας σας να είναι για εσάς μία ευχάριστη και γρήγορη διαδικασία.

Το ρωσικό Κέντρο Έκδοσης Βίζας δημιουργήθηκε με σκοπό τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των ελλήνων πολιτών και των πολιτών τρίτων χωρών που επιθυμούν να λάβουν θεώρηση εισόδου (βίζα) για την Ρωσία.

Το βασικότερο και σημαντικότερο στη δουλειά μας είναι απλοποίηση και συντόμευση των διαδικασιών χορήγησης βίζας. Μαζί μας, η χορήγηση βίζας επιτυγχάνεται πάντα και έγκαιρα χωρίς καμία προσπάθεια από την πλευρά σας.

Οι άρτια καταρτισμένοι υπάλληλοι του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι πάντα έτοιμοι να σας παράσχουν συμβουλές σε κάθε σας ερώτηση που αφορά την έκδοση ρωσικής βίζας, τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης και το σύνολο των εγγράφων που απαιτείται για την έκδοση βίζας.

Θα σας βοηθήσουμε να συμπληρώσετε ορθά την αίτηση για την έκδοση βίζας, θα ελέγξουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, θα συγκεντρώσουμε το πλήρες πακέτο εγγράφων και θα το υποβάλλουμε στο αρμόδιο για την έκδοση βίζας προξενικό τμήμα της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή στο αντίστοιχο Γενικό Προξενείο. Μετά τη θετική απόφαση για την έκδοση της βίζας σας, μπορείτε παραλάβετε τα έτοιμα έγγραφα στο Κέντρο Έκδοσης Βίζας ή να σας αποσταλούν στο χώρο σας με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Στη διάθεση σας λειτουργεί ένα τηλεφωνικό κέντρο πολλών γραμμών επικοινωνίας, στο οποίο θα να βρείτε απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες.

Οι υπάλληλοι του τηλεφωνικού μας κέντρου μπορούν να σας κλείσουν ένα ραντεβού ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας με μια επίσκεψη στον ιστότοπο μας. Για την επιλογή ημερομηνίας του ραντεβού σας μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο!!

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η απόφαση για την έγκριση ή την απόρριψη μίας αίτησης χορήγησης θεώρησης εισόδου λαμβάνεται από την Προξενική Αρχή. Το Κέντρο Έκδοσης Βίζας διεκπεραιώνει μόνο μια σειρά υποστηρικτικών διευκολύνσεων στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να λάβουν μια ταξιδιωτική βίζα προς την Ρωσική Ομοσπονδία έχουν την δυνατότητα επιλογής, δηλαδή μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Έκδοσης Βίζας ή να προσκομίσουν τα έγγραφά τους άμεσα στην Προξενική Αρχή.

Κλείστε ένα ραντεβού
Ακύρωση εγγραφής
Μεταφορά εγγραφής
Συμφωνία
Κατηγορίες θεωρήσεων